Smak Motywacji

Dietetyk             

mgr  Klaudia Koczwara

793-046-240

Dietetyk@smakmotywacji.pl

>   Oferta planów żywieniowych

>   Dla aktywnych fizycznie

>   Dla osób z nadwagą i otyłych

>   Dla kobiet w ciąży

>   Dla matek karmiących piersią

>   Dla seniorów

>   Dla dzieci i młodzieży

>   Dla osób borykających się z chorobami

>   Dla chcących żyć zdrowo

>   Wywiad żywieniowy

>   Promocja

>   Regulamin

>   Blog dietetyczny

>   Motywator SM

>   Fit przepisy

>   Poradnik

>   Cennik

>   Kontakt z dietetykiem

Indywidualne diety online

>   Komentarze i opinie

Logo dietetyka online - Łódź

Dietetyk Smak Motywacji recenzja  Paulina Bagińska

   13.02.2019

 

 

 

Super Dietetyczka. Bardzo dobry kontakt, elastyczna. Zawsze wysłucha potrzeb klienta. Jej diety to nie diety ale smaczne przepisy. Zarówno moja dieta jak i dietami przygotowanych dla moich klientów jest odbierany bardzo pozytywnie. Polecam serdecznie 😍

Dietetyk Smak Motywacji opinie  Agnieszka Walusz

   01.03.2019

 

 

 

Zgłosiłam się do pani dietetyk ponieważ chciałam pozbyć się tłuszczyku z brzucha i również nauczyć się zdrowo odżywiać.Jestem 3 tyg na diecie zgibiłam 15 cm i teraz rozumiem co znaczy zmienić nawyki żywieniowe.Przepisy są bardzo smaczne i przede wszystkim gotowe i objasnione.Dieta jest bardzo dobrze zbilansowana ponieważ miałam dużo problemy z podjadaniem słodyczy teraz już nie szukam złych przekąsek. Kontakt z panią Klaudią jest bardzo dobry szybko odpowiada na każde pytanie i często sama dopytuje czy wszystko jest dobrze.

Dietetyk Smak Motywacji opinie  Aleksandra Rakowska

   04.04.2019

 

 

 

Jestem już miesiąc na diecie u Pani dietetyk i jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim współpraca jest na wysokim poziomie, zawsze służy pomocą, odpowiada na wszystkie pytania i w zrozumiały sposób wszystko wyjaśnia. Przepisy są bardzo smaczne. Każdy znajdzie w nich coś wyjątkowo pysznego. Ze mną wiele przepisów zostanie już na zawsze. Dodatkowo Pani Klaudia ma cudowny dar motywacji nie tylko do zdrowego odżywiania, ale także do aktywnego trybu życia. Jestem jej bardzo wdzięczna za wszystko i wiem, że efekty będą wspaniałe!😊

Dietetyk Smak Motywacji opinie  Monika Kowalczyk

   18.06.2019

 

 

 

Jestem bardzo zadowolona, a przede wszystkim z efektów, które pojawiają się już "malymi kroczkami". Jadłospis jest dostosowany do mojej pracy, godzin wstawania, codziennych obowiązków. Dania są szybkie w przygotowaniu i smaczne, na czym najbardziej mi zależało ;-). Dobór produktów do jadłospisu, nie jest przypadkowy, są tylko te które najbardziej lubię ;-). Pani Klaudia zawsze wszystko wyjaśni, podpowie, jest otwarta, a przede wszystkim zainteresowana jakie mam odczucia, obserwację w trakcie stosowania diety. Bardzo motywująca i zachęcające również do ćwiczeń 😁😁😁. Gorąco polecam 😍😍

Dietetyk Smak Motywacji recenzja  Paulina Łączna

   29.09.2019

 

 

 

Bardzo gorąco polecam:) Pani Klaudia jest niesamowita:)

  Opinia o dietetyk Smak MotywacjiKatarzyna Pastuszka

   04.05.2020

 

 

 

Gorąco polecam współpracę z Panią Klaudią :) Pełen profesjonalizm w swojej dziedzinie, głowa pełna pomysłów na pyszne i różnorodne diety, zlecenia zawsze wykonane na czas!! Polecam, polecam 👌👌😉😉

  Dobra opinia dla dietetyk Klaudii KoczwaraMałgorzata Domagalska

   11.11.2020

 

 

 

I ja serdecznie polecam Panią Klaudię. Rozumiem już doskonale, co to znaczy dieta bez wyrzeczeń, jadłospis dopasowany do potrzeb klienta Mniej mięsa? Proszę bardzo. Makaron z owocami morza? Oczywiście. Czekolada? Bez problemu! Do tego smacznie, zdrowo, bez nudnych i ciągle tych samych kanapek z pomidorem albo kurczaka z ryżem. Profesjonalne podejście Pani dietetyk, a u mnie efekty widoczne już po pierwszym tygodniu. Za nami już 2 miesiące współpracy i nie mogę doczekać się kolejnych. Polecam Smak Motywacji!!!

  Pozytywny komentarz dla dietetyka onlineDmitriy Kostenko

   24.03.2021

 

 

 

Dobrze dobrana dieta i ogólnie smaczne posiłki. Jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim!

  Pozytywna opinia dla dietetyk Klaudii KoczwaraMałgosia Mamaj

   27.03.2021

 

 

 

Bardzo serdecznie polecam. Pyszne posiłki, wszystko dobrane idealnie

  Pozytywny komentarz dla diety od Smaku MotywacjiJustyna Gozdur

   14.05.2021

 

 

 

Bardzo polecam panią Klaudie, dieta dostosowana do potrzeb, bardzo dobry kontakt.

Dodaj           

opinię           

Wasze recenzje:

Dlaczego i jak dodać komentarz

 

Jeśli korzystasz lub korzystałaś/eś z mojej pomocy jako dietetyka, dietetyka poradni dietetycznej Smak Motywacji.

Możesz dodać Swój komentarz.

Podziel się swoją opinią i wrażeniami z przebytej kuracji dietetycznej.

Niech inni także przekonają się że zdrowe odżywianie to nic strasznego, a jadłospisy są łatwe w realizacji i smaczne.

Zobacz jak możesz dodać Swój komentarz    

 

Dodawanie

komentarzy i opinii

 

Na tym etapie istnienia strony smakmotywacji.pl komentarze i opinie można dodać na dwa sposoby:

 

  • Pierwszy sposób to dodanie Swojej opinii za pośrednictwem znanego wszystkim i popularnego  Facebooka  W tej opcji należy przejść do w/w serwisu na fanpage Smak Motywacji (należy użyć przycisku na dole strony który przeniesie Cię automatycznie) i  dodać swój komentarz (recenzję) polecając stronę fanpage. Dodana recenzja zostanie następnie po krótkim czasie osadzona na tej stronie SM i będzie widoczna jako kolejny komentarz.

 

  • Drugi sposób jest dla osób niekorzystających z portali społecznościowych i polega na przesłaniu treści Swojej opinii poprzez pocztę email na adres Dietetyk@smakmotywacji.pl, wraz z opinią należy przysłać swoje zdjęcie które w postaci ikonki zostanie dodane dla uwiarygodnienia wraz z imieniem i nazwiskiem opiniodawcy.

 

 

 

Opinie, komentarze i recenzje dla dietetyka online

Komentarze i opinie

Dietetyk poleca zdrowe owoce i warzywa

Dietetyk - Trener zdrowego żywienia

Smak Motywacji

Dietetyk - Trener zdrowego żywienia